Terkini

8/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Pelajar perempuan 16 tahun berbogel ketika keluar dari kereta selepas kemalangan

JAMBI – Pelajar perempuan 16 tahun berbogel ketika keluar dari kereta selepas kemalangan. Seorang pelajar perempuan berumur 16 tahun keluar dari sebuah kereta yang terlibat dengan kemalangan dalam keadaan bogel di bandar Jambi, Pulau Sumatera, lapor portal berita CNN Indonesia semalam.

Pelajar perempuan bogel ketika keluar dari kereta selepas kemalangan

Kejadian berlaku sekitar pukul 9 malam (waktu tempatan). Kereta yang dipandu laju itu hilang kawalan dan melanggar tiang papan iklan dan sebuah kenderaan lain dalam kemalangan di Kecamatan Paal Merah.

Pemilik kenderaan yang dilanggar, Simatupang berkata, dia melihat seorang penumpang wanita tanpa sebarang pakaian keluar dan menuju ke hospital selepas peristiwa tersebut.

“Ya, tidak ada pakai baju dan celana. Bahkan sarung saya mahu diambil buat menutupi (tubuhnya) saat masuk ke hospital,” katanya.

Dalam pada itu, ketua polis Jambi, Eko Wahyudi menyatakan bahawa kereta tersebut dipandu seorang pelajar sekolah dan dinaiki oleh teman wanitanya yang juga seorang pelajar perempuan, manakala kedua-dua mereka berumur 16 tahun.

Katanya, polis telah melakukan ujian air kencing ke atas kedua-dua mereka dan keputusannya negatif dadah, manakala pasangan kekasih itu juga tidak berada di bawah pengaruh alkohol.

Eko berkata, pelajar lelaki yang memandu itu mengalami luka dan teman wanitanya patah kaki serta masih menerima rawatan, manakala kereta jenis Toyota Camry yang digunakan pernah menjadi kenderaan rasmi wakil rakyat.

Polis juga masih belum mengambil keterangan daripada kedua-dua mereka berhubung nahas tersebut kerana pelajar lelaki dan perempuan itu sedang dirawat dan mengalami trauma akibat nahas tersebut. – AgensiJangan lupa ikuti saluran media sosial kami di Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan Whatsapp

Catat Ulasan

0 Ulasan